Licht op je levenspad, samen met je gids

Een nieuwe weekendworkshop naar aanleiding van mijn boek Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan dat onlangs is verschenen én mijn eerste boek Vederlicht - leven en werken met spirituele gidsen uit 2007.

Wij worden allemaal begeleid door onze eigen spirituele gidsen. Samen met hen hebben we een plan opgesteld voor ons leven, het zogenaamde zielsplan. Hun taak is het om ons te begeleiden op het pad dat hoort bij dit zielsplan: ons levenspad. Dat doen ze door ons op subtiele wijze te sturen, altijd met respect voor onze vrije wil. Door het contact met je gidsen te versterken, kun je leren om de signalen die ze je sturen beter waar te nemen en te begrijpen, waardoor je leven een stuk lichter kan worden, omdat het minder nodig voor je zal zijn om door schade en schande wijs te worden! Door te vertrouwen op je innerlijke leiding en gehoor te geven aan de impulsen die je voelt, kun je soepeler meegaan in wat 'de bedoeling' is voor jou.

In deze workshop leer je op allerlei manieren contact te maken met je gidsen, maar ook kijken we naar jouw levenspad: waar kom je vandaan, waar sta je nu en wat zijn je volgende stappen?

We werken vooral met meditatie, visualisatie, tarot-, engelen- en reflectiekaarten, dromen en healing. De groepsgrootte is vier tot zes deelnemers. Daardoor is er veel ruimte voor ieders persoonlijke proces.

Voor informatie over prijzen, tijden en andere praktische zaken klik hier.