Praktische informatie

De workshops worden gegeven in mijn atelier dat achter in de tuin ligt, aan het water en dat grenst aan een natuurreservaat waar o.a. wilde paarden en runderen lopen.
In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken.
Het bekende hotel/café/restaurant Oortjeshekken is vlakbij; de eveneens bekende Millinger Theetuin ligt 10 km. verderop.

De weekendworkshops kosten 160 euro inclusief lunch. Daar komt nog de overnachting in b&b en de avondmaaltijd bij. Alleen de maaltijd kost 17,50 euro; met overnachting 45 euro. Een dagworkshop kost 80 Euro inclusief lunch.

Speciaal voor mijn workshops stelt een vriendin die in Nijmegen woont haar huis ter beschikking voor overnachting en ontbijt. Ook verzorgt zij de (vegetarische) avondmaaltijd. Als je niet meedoet aan de overnachting, is het wel de bedoeling om met elkaar de avondmaaltijd bij haar te nuttigen.
Als lunch is er een eenvoudige broodmaaltijd met soep.

Op zaterdag en zondag wordt er gewerkt van 10.00 tot 17.00 uur.

Het is verstandig om je tijdig op te geven, omdat de groepen niet groot zijn. Als je je inschrijft noteer ik je alvast, maar je inschrijving is pas officieel als je betaald hebt. Als de workshop niet doorgaat (minimum aantal deelnemers is vier) of vol is, krijg je je geld uiteraard teruggestort, of kun je je aanmelden voor een andere datum. Bij annulering tot 21 dagen van te voren krijg je je geld terug, bij annulering tot twee weken van te voren krijg je de helft terug. Uiterlijk een week van te voren, maar waarschijnlijk eerder, hoor je het als de workshop niet doorgaat.

Mail naar info@ellenscheffer.nl dan stuur ik je een inschrijfformulier.