Reacties van deelnemers (uit het gastenboek)

"Het weekend heeft mij veel gegeven en ik ben er intens dankbaar voor. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben dat ik met jou/jullie dit prachtige weekend beleefd heb… er is een bron aangeboord die ik niet meer kan ontkennen. De inzichten die ik ontving, de voelbare liefde van de aanwezigen, zij het stoffelijk dan wel niet-stoffelijk, zijn voelbaar aan het zakken. De prachtige omgeving en de fijne plek die jij hebt gecreëerd hebben daar ook zeker toe bijgedragen. Heb diezelfde zondagnacht nog een prachtige droom gehad waarin ik mijn gids ontmoette en hij mij liet zien wat hij voor mij kan betekenen."

"Ik heb genoten van de manier waarop je de workshops vormgegeven hebt. Helemaal top. En nog mijn hartelijke dank voor het regelen van de B&B. De ontvangst en het eten daar waren werkelijk fantastisch. Voor wie twijfelt over het volgen van de workshop: gewoon doen!"

"ik loop nog steeds met een blij gevoel rond. dankzij dit weekend kijk ik veel meer onbevangen naar het omgaan met mijn gidsen. dit is zo'n fijne ervaring. omgaan met gidsen of het weten dat ze er voor me zijn is fijn, veilig maar ook met humor. de wijze waarop je aan dit weekend leiding gaf is geweldig. respectvol, veilig, me welkom voelend zijn zo de woorden die in mij opkomen. nogmaals dank en zeker tot een volgend keer."

"Ik wil je bedanken voor de mooie hulpvolle workshops. Ik heb er nu twee bij je gedaan en dat heeft in veel opzichten mijn leventje veranderd. Het is een aanrader, als je dit pad bewandelt om jouw boek te lezen en/of mee te doen aan jouw workshops."

"Voor mijn innerlijke groei is het weekend belangrijk geweest, doordat ik op een andere manier heb leren luisteren. Bij jou vond ik de rust om 'naar binnen te gaan' en open te staan voor de boodschappen van mijn gids. En ik dacht nog wel dat het moeilijk zou zijn om in contact te komen, maar met de beelden van de geleide meditatie, dromen en tarotlegging werd voor mij duidelijk dat dat de ingangen zijn. Leerzaam en zeker verrijkend. Een groot cadeau aan meZelf en mijn gids!"

Zie voor meer reacties het gastenboek.