Reacties van deelnemers aan de jaartraining Werken met het zielsplan

“Als ik terugkijk op de jaartraining ‘Werken met het Zielsplan’, realiseer ik me dat ik veel heb geleerd over wat een zielsplan eigenlijk is. In mijn praktijk zet ik dit gegeven heel vaak in. Het kan mensen steun bieden als ze inzien dat ze voor een groot deel leven volgens het zielsplan dat ze zelf hebben gekozen.
De bijeenkomsten heb ik als gezellig, warm en heel inspirerend ervaren. Ik keek er elke keer weer naar uit. Ellen heeft onze groep deskundig begeleid in een fijne ambiance en een prachtige natuur daaromheen.”
Berna Smit, sensi therapeut en coach voor hooggevoelige kinderen.

“Een fijne en rijke cursus die je meeneemt in je eigen Zielsplan. Een manier van kijken naar het leven dat inzicht brengt in je eigen levensroute. Met prettige oefeningen en opdrachten en door de aanreikingen van Ellen, wordt stap voor stap steeds helderder hoe je je eigen wandeling maakt op deze aardereis. En dat ook nog eens op een inspirerende plek en met een ‘bezielde’ Ellen.”
Mariëtte, klassiek homeopaat.

“Werken met je zielsplan mag zweverig klinken, maar Ellen Scheffer maakt er spatconcrete, boeiende lessen in levenswijsheid van.
Ellen nodigt je uit een ongebruikelijk, verfrissend en "empowerend" perspectief op je bestaan te beproeven; namelijk dat alles wat je is overkomen voortkwam uit een keuze van je ziel om dat mee te maken. Met onthutsend eenvoudige oefeningen helpt ze je dat gezichtspunt te exploreren.
Het is moeilijk te begrijpen wat dat je allemaal kan opleveren als je het niet zelf hebt geprobeerd. Dat laatste raad ik je dan ook van harte aan - óók als je niet in zielsplannen gelooft!”
Marck Oostra, acteur, scenarioschrijver, coach/trainer en organisatieadviseur.

Vervolg