Reacties van lezers (uit gastenboek)

"Ellen, wederom is het je gelukt mij (maar ik denk nog velen) met je nieuwe boek aan te raken, blij te maken en ruimer en lichter. Wat voelde ik me verbonden en vanuit die verbinding weer een brug naar anderen! Dank, dank, dank."

"Ellen Scheffer verstaat de kunst om je moeiteloos mee te voeren naar een grotere werkelijkheid dan we meestal gewend zijn te ervaren. Het boek bevat een schat aan informatie, maar is ook doorspekt met boeiende levensverhalen. Op haar eigen verhelderende wijze weet ze uitstekend een brug te slaan tussen theorie en werkelijkheid. Door zo'n boek te lezen, word je gelijk een stuk milder naar jezelf en de mensen om je heen."

"Hoi Ellen,
Het was voor mij heel moeilijk om "afscheid" van het boek "Licht op je levenspad" te moeten nemen. Toen ik de woorden van je gidsen las ....Ga je weg met lichtheid en veel plezier. Wij nemen nu afscheid van je, maar weet dat we heel veel van je houden en er altijd voor je zijn! Moest ik zo huilen, niet van verdriet maar had het gevoel dat ik afscheid nam van een vriend. Niet het afscheid hier op aarde...het voelde anders. Ik kan het zo moeilijk omschrijven wat dit boek voor mij betekent.  Wat er met mij gebeurd is na het lezen van het boek dat mijn innerlijk weten ook echt daar is...het was al zo ,maar nu zo duidelijk op de voorgrond! Wat een rijkdom heb ik gekregen! Ik "snap" nu het verhaal van ons zielsplan, het levensplan etc zoveel beter. Dat wat jij vertelt is zo waar en zo bedoeld voor mensen hier op aarde. En zeker voor mensen die iemand hebben verloren of hun leven niet goed aan kunnen. Ellen, bedankt voor het schrijven van dit boek."

Zie voor meer reacties het gastenboek.