Reacties van lezers (uit gastenboek)

"Reuze bedankt voor het schrijven van het boek 'Vederlicht'! Wat een ontzettend fijn boek. Het raakt me zo in mijn kern en ik word er gewoon heel erg blij van. De dingen die verwoord worden voelen zo treffend en ik zie een mooie overlap uit allerlei stromingen die hier voor mij bij elkaar komen. Het is heel helder en prettig geschreven vind ik en 't voelt ook heel integer gedaan. Dit is een boek dat ik gelijk iedereen aan wil raden, maar ik besef dat de timing van het boek ook zeer belangrijk is. Terwijl als je dit in kan voelen, en hier mee in verbinding kan blijven, ongeacht waar je staat op je levenspad, dit het leven ontzettend zal kunnen verlichten en 't een diepe gloed mee kan geven. Voor mij komt dit boek in mijn persoonlijke top tien."

"Meestal haal ik mijn boeken uit de bibliotheek en in heel zeldzame gevallen koop ik ze later:als ik echt het gevoel heb een juweeltje in handen te hebben. Jouw boek zal een van deze zeldzame gevallen worden. Wat fijn hè dat je via je boek en je gidsen zoveel voor een aantal mensen kan betekenen! Veel van wat je schrijft heb ik al eens gedacht of ervaren. Heerlijk om het op schrift te zien."

"Dit boek geeft werkelijk antwoord op al mijn vragen tot nu toe. Ik ben door dit boek bevestigd over veel zaken en wil u daarvoor heel hartelijk bedanken. Ik vroeg vorig week mijn gids/engel mij te leiden naar iets of iemand die mij verder kon helpen om o.a. goed in mijn energie te komen en informatie te verkrijgen over "hetgeen" er altijd bij mij is. Vervolgens werd ik naar een spirtituele winkel "getrokken" alwaar de verkoper, n.a.v. mijn vraag, mij dit boek mee gaf. Heel bijzonder!"

"Op 11 maart 2010 heb ik je geschreven toen ik Vederlicht voor het eerst gelezen had. En ik kan je zeggen dat ik sinds een maand of 10 contact heb met mijn gids!! Geweldig!! Ik hoop dat ik ooit nog eens zó contact krijg dat ik net als jij hele zinnen en gesprekken kan voeren. Maar ik ben geduldig en heb vertrouwen. Er wordt me steeds meer duidelijk en heb nog nooit zo'n rust in me gevoeld."

"Nogmaals dank je voor de inzichten die je me met Vederlicht gegeven hebt.
Trouwens een mooie titel: 'Verlicht' vind ik persoonlijk zo'n beladen term; 'Vederlicht' straalt voor mij eenvoud, bescheidenheid, fijnzinnigheid, lichtheid en vrijheid uit."

Zie voor meer reacties het gastenboek.