Reacties van lezers (uit gastenboek)

“Ondanks het feit dat ik in mijn leven al heel wat opruim- en bewustwordingswerk gedaan heb (ben nu 50), stimuleert en inspireert het boek mij om hiermee door te gaan en geeft het me ook nieuwe handvatten. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor de gesprekken die ik voer met mijn cliënten in mijn praktijk voor dieptepsychologie. De vier niveaus van gezondheid en ziekte zijn hier heel behulpzaam bij.
De levensverhalen van de mensen die je geïnterviewd hebt en die over hun healingpad vertellen zijn indrukwekkend. En helpen mij om op die wijze naar mijn eigen leven te kijken.
De manier waarop je over de verschillende alternatieve geneeswijzen schrijft is natuurlijk en respectvol en draagt bij aan het tegengaan van het ongeloof waar de alternatieve sector mee kampt."
Els Maasson (www.ridderspoor.nl)


“In mijn werk als holistisch coach bedien ik de groep intuïtieve, hoogsensitieve, snelle denkers. Om hen te helpen zichzelf innerlijk goed 'uit te lijnen' zodat zij hun liefdevolle leiderschap volledig kunnen uitoefenen, vraagt dit van mij dat ik mezelf continue bijschool. In dit boek reikt Ellen Scheffer mij als eerste het prachtige woord 'zielsplan' aan. Door de vele persoonlijke voorbeelden en reflecties van verschillende therapeuten, geeft Scheffer talloze voorbeelden hoe 'ziel en ziekte' samenhangen. En welk werk, op meerdere niveaus, gedaan kan worden om de cliënt naar heelheid te begeleiden: luisterend, biografisch, contextueel, relationeel, fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. Wat me aanspreekt is dat het boek zovele opties aanreikt, die iedere zielzorger helpen om zich beter op zijn of haar cliënt af te stemmen, aan te sluiten en samen te zoeken naar wat de cliënt helpt om tot zelfgenezing te komen."
Petra Hiemstra, Haagse Hoogvliegers (www.haagsehoogvliegers.nl)

 

 

Meer reacties.