Reacties van cliënten (zie ook het gastenboek)

Na sprankelende, blije stukjes van herkenning te hebben gevoeld tijdens het lezen van 'Vederlicht' een afspraak gemaakt voor een sessie ‘Contact met je gids’
Een fijne ontmoeting met Ellen.
Ik heb haar ervaren als een wijze en warme vrouw!
De mooi opgebouwde visualisatie zorgde voor een levensecht en intens contact met één van mijn gidsen.
Te weten dat ik deze vanaf nu altijd bij mij zal weten als ik daarom vraag, of als dit nodig is, geeft mij een ontzettend waardevol gevoel van verbinding.
Van geborgenheid.
Tevens kwam er een herinnering van 34 jaar geleden vanuit het niets naar boven, waar deze gids ook al aanwezig bleek te zijn om het leven van mijn zoon en mij te redden.
Kortom, ik heb meer gekregen dan waar ik op had durven hopen.”
Els

* * * * * * * * * * * *

Lieve Ellen,
Na het consult ben ik direct aan ‘Vederlicht’ begonnen.
Wat ben ik blij met jouw boek!
Terwijl ik t boek lees voel ik steeds energiestromen door me heen gaan en gekriebel op mijn hoofd.
Ik heb best vaak gevraagd om iemand die mij kan helpen contact te maken met mijn gids of daar meer zekerheid in te krijgen.
De dag begon met een gedachte om me vandaag helemaal te richten op innerlijke leiding. Vanochtend werd ik overdonderd door het prachtige licht vandaag en de wonderschone natuur. Voel me de hele dag al vol vrede en dankbaar.
Om kort te gaan ik ben erg blij met jou en ik kom graag langs voor een sessie Contact met je gids. Weet zeker dat ik veel van je kan leren.
Yvette

* * * * * * * * * * * *

Lieve Ellen,
Wat een bijzondere en liefdevolle ervaring heb ik mogen beleven bij jou tijdens de sessie 'in contact met je gids'.
Zo respectvol en warm was de ontmoeting met jou en ook zo veel herkenning.
Ik ben 'vederlicht' naar huis gegaan!!
Jij bent een mooi cadeau van boven, dank voor dit unieke moment!
Het opent weer nieuwe deuren voor mij.
Ilona

* * * * * * * * * * * *

De sessie ‘Contact met je gids’ die ik bij jou gevolgd heb, was een fijne ervaring en ontmoeting!
Ook zonder een duidelijke droom vooraf, brachten de meditatie en tarot legging mij bevestiging en nieuw inzicht…net dat zetje wat ik nodig had!
De sessie in combinatie met het boek Vederlicht zorgen dat er voor mij weer voldoende uitdagend spiritueel ‘werk aan de winkel’ is! Dank daarvoor!
Marjolein

* * * * * * * * * * * *

Het was een fantastische ervaring om de sessie samen met mijn zus te beleven. Dank je voor de inzichten, er was veel rust warmte en energie aanwezig. Je gaf ons veel inzichten zonder oordeel. We lezen je boeken zeker en vast! Je bent niet zomaar op mijn pad gekomen.
Annabel

* * * * * * * * * * * *

Ik vond het erg prettig om juist eens in een 'gewoon' gesprek een en ander op een rijtje te zetten, zonder dat dat therapie was en zonder dat het gek was wat mijn bevindingen en ervaringen van de laatste tijd zijn.. En je boek had veel losgemaakt. – Ik had het over innerlijk weten, wanneer elke redenering irrelevant wordt, en zo ook kreeg ik van jouw boek een gevoel van innerlijk weten. Alles past dan – de zin van een aards bestaan en het hebben van gidsen hoe onwaarschijnlijk dat ook lijkt voor een nuchtere redenatie is.
Na mijn bezoek aan jou heb ik drie dagen in een heerlijk lichte energie geleefd met prachtige dromen. Daarna eisten werk en sociale zaken weer volop mijn aandacht en dan laat ik die lichtheid direct weer los, of zij mij. Die twee integreren lijkt me nog een kunst.
Marjolijn